Cégünkről

 

Több mint másfél évtizede foglalkozunk professzionális szinten építőipari kivitelezéssel. Társaságunk 1997-ben kezdte meg tevékenységét, mint építőipari szolgáltató. Kezdetben átalakításokkal, felújításokkal, valamint családi házak bővítésével foglalkoztunk. A megrendelések számának növekedése, nagyobb projectek kivitelezése, a folyamatos és intenzív fejlődés hatására 2004-ben magalapult a Metabau 131 Építőipari és Kereskedelmi Kft.

Eredményes, és kiváló kapcsolatok alakultak ki ügyfeleinkkel. Megtiszteltetésünkre szolgál, hogy mind a mai napig újabb megbízásokkal látnak el bennünket, s későbbi építési munkákhoz is minket kérnek fel.
Ügyfeleink elégedettségét szolgáltatásaink megbízhatósága, kiterjedt beszállítói kapcsolatrendszerünk, a kivitelezés magas színvonalú és minőségű, határidőre történő befejezésével értük el. Sokéves múltunk alatt felhalmozódott tapasztalatok, a kiemelkedő szaktudás és munkakultúra a garancia arra, hogy csapatunk megfeleljen megrendelőink igényeinek.

Munkánk alapja a pontos előkészítés, a munkafolyamatok logikus összehangolása, és a precíz irányítás.
Üzletpolitikánk, hogy megfeleljünk a kisebb megrendelésektől egészen a nagyobb horderejű projectek kivitelezésének egyaránt.

Cégünket vevőközpontúság jellemzi, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a kommunikációra, megrendelőink szakszerű tájékoztatására, az állandó visszajelzésekre klienseinktől.

Árainkat többéves tapasztalat alapján alakítottuk ki, azaz pontosan ismerjük azokat a körülményeket, melyek csökkenthetik, illetve növelhetik a költségeket. Árképzésünk színvonala tükrözi az elvégzett munka minőségét.

Hosszú távú célunk a másfél évtized alatt kialakult jó hírnév megőrzése folyamatos, odaadó szakmai elkötelezettséggel. Ennek érdekében folyamatos korszerűsítéseket és fejlesztéseket végzünk. Igyekszünk lépést tartani a folyamatosan változó építőipari technológiákkal. Valamint alapvető törekvésünk cégünk pénzügyi stabilitásának megőrzése.

 

építőipari és kereskedelmi kft, Metabau 131,építés,generálkivitelezés,mérnöki tevékenység,borospince építés                       építőipari kft,építőipari és kereskedelmi kft,építőipar,generálkivitelezés